چرا نسل جدید تراشه های پرچم دار فاقد مودم 5G هستند؟

به گزارش مجله آزمون اول، از مشخصات نسل جدید تراشه های پرچم دار تا حد زیادی اطلاع داریم. در همین حین، می دانیم که در سال 2019 بسیاری از شرکت ها اولین گوشی های 5G خود را معرفی خواهند کرد. اما نکته جالب توجه در رابطه با تراشه های اسنپ دراگون 855، اگزینوس 9820 و کایرین 980 این است که هیچ کدام از آن ها حاوی مودم 5G نیستند.

چرا نسل جدید تراشه های پرچم دار فاقد مودم 5G هستند؟

در عوض، تمام این تراشه ها از فناوری 5G پشتیبانی می نمایند. این یعنی آن ها با مودم های 5G اکسترنال و آنتن های مربوط به آن سازگار هستند ولی این قطعات در داخل مودم تعبیه نشده است. هر سه این شرکت ها، مودم مختص اینترنت 5G را ساخته اند. اسنپ دراگون X50 از طرف شرکت کوالکام، اگزینوس 5100 از طرف سامسونگ و Balong 5G01 یا 5000 از طرف شرکت هواوی. در این مطلب به موضوع عدم وجود مودم 5G در نسل جدید تراشه های پرچم دار نگاهی می اندازیم.

ساخت مودم جدید اصلاً ساده نیست

در مراسم رونمایی از تراشه اسنپ دراگون 855، یکی از مقامات ارشد این شرکت در این رابطه گفت که مهم ترین مسئله مربوط به این موضوع، بحث اندازه است. اگرچه مودم 5G فعلی از لحاظ فیزیکی خیلی بزرگ نیست، ولی آن ها قبل از تعبیه مودم مذکور در تراشه ها، می خواهند تمام مسائل مربوط به طراحی این مودم ها را رفع نمایند.

عمر مودم اسنپ دراگون X50 به تقریباً دو سال پیش برمی گردد. کوالکام در اکتبر 2016 آن را معرفی کرد. این مودم قبل از نهایی شدن جزئیات شبکه 5G اپراتورها طراحی شده است. حالا که بخش اعظمی از این جزئیات معین شده، احتمالاً کوالکام دست به بهینه سازی مودم خود می زند. طی دو سال گذشته، کوالکام مشغول آنالیز گسترده این مودم بوده و قبل از تعبیه آن در یک تراشه، می خواهد عملکرد و مصرف انرژی آن در بهترین حالت ممکن قرار داشته باشد.

اینترنت 5G چیست و چه مزایایی دارد؟

علاوه بر این، باید به فناوری 7 نانومتری تراشه ها هم اشاره کنیم که کار سازندگان را تا حد زیادی سخت تر نموده است. به همین خاطر کوالکام و دیگر شرکت های رقیب، عجله ای برای تعبیه قطعه مربوط به یک فناوری نوین ندارند.

در آخر، باید بگوییم ساخت یک مودم که بتواند از 4G و 5G پشتیبانی کند کار بسیار سختی محسوب می گردد. در حال ظاهر، مودم های اسنپ دراگون X50 و ظاهراً Balong 5000، مودم های اکسترنالی محسوب می شوند که برای کار کردن نیازمند تراشه مجهز به مودم 4G هستند. در این میان، تنها مودم اگزینوس 5100 می تواند از 2G،3G،4G و 5G پشتیبانی کند.

علی رغم سروصداهای زیادی مربوط به اینترنت 5G، ما هنوز در اول این مسیر هستیم. به همین خاطر مدتی طول می کشد تا مودم های 5G از لحاظ عملکردی و بهینه بودن به پای مودم های 4G فعلی برسند.

این تراشه ها برای گوشی های 2019 کافی هستند

اگرچه در سال 2019 بسیاری از شرکت ها اولین گوشی های 5G خود را عرضه می نمایند، ولی همه گیر شدن شبکه های 5G چند سالی طول می کشد. در این میان، کشورهای پیشرفته ای مانند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن خیلی زود وارد عمل می شوند ولی بسیاری از کشورهای دیگر چند سال دیرتر زیرساخت های این شبکه را فراهم می نمایند. به همین خاطر، تا اطلاع ثانوی، برای فروش گوشی های 5G در کشورهای پیشرفته، رویکرد بهره گیری از مودم های 5G اکسترنال عاقلانه تر است.

در ضمن باید بگوییم که اینترنت 5G در ابتدا انرژی زیادی را از گوشی مصرف می نماید و به همین خاطر تا زمانی که این مسائل رفع نگردد، شرکت ها به صورت گسترده از این فناوری استفاده نخواهند کرد. احتمالاً در نیمه دوم 2019، کوالکام و دیگر شرکت ها تراشه های واجد مودم 5G را معرفی می نمایند و شرکت ها بیش از پیش به پشتیبانی از این فناوری روی می آورند.

با توجه به سرعت ارائه اینترنت 5G، بسیاری از کاربران از سال 2020 به بعد به فکر خرید گوشی 5G می­افتند. به همین خاطر، تراشه هایی که از مودم های 5G اکسترنال پشتیبانی می نمایند، کاملاً مناسب شرکت هایی هستند که می خواهند هرچه زودتر گوشی 5G خود را روانه بازار نمایند.

نگاهی به تأثیر گوشی های هوشمند در پیشرفت روزافزون صنعت تراشه

منبع: Android Authority

pariblog.ir: پری بلاگ | در دنیایی از وبلاگ ها و وبسایتهای خبری و علمی چرخی بزنید

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 349

به "چرا نسل جدید تراشه های پرچم دار فاقد مودم 5G هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا نسل جدید تراشه های پرچم دار فاقد مودم 5G هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید